Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Όχι μαύρη σελίδα για τον τόπο μας, όχι κερκόπορτες ανοιχτές



Φυλλάδιο ενημέρωσης για τα Βάτικα και την Ελαφόνησο εκδόθηκε από το elafonissos.gr και διανέμετε σε όλη την περιοχή με σκοπό να δείξει τις ομορφιές και μοναδικές πτυχές του τόπου μας. 

Από την άλλη σκοπός του είναι να καταδείξει το μέγεθος της υφισταμένης απειλής για την περιοχή μας αλλά και την ομηρία στην οποία βρίσκεται και υπομένει ο τόπος μας περισσότερο από έναν ολόκληρο χρόνο με ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες.

Το elafonissos.gr πήρε την πρωτοβουλία αυτή σε αντίθεση και αντίδραση της ολοκληρωτικής και αδιανόητης αδράνειας που έχουν επιδείξει οι τοπικές εκλεγμένες αρχές των περιοχών μας. 

Οριστική αφορμή στάθηκε η άρνηση και καταψήφιση σε σχετική πρόταση Κοινοτικού Συμβούλου για την από κοινού έκδοση φυλλαδίων της Κοινότητας Ελαφονήσου με το Δήμο Βοιών μαζί με παράλληλες πρωτοβουλίες-δραστηριότητες κατά του Ηλεκτροδυναμικού Εργοστασίου. 

Ο Κοινοτάρχης Ελαφονήσου μαζί με την πλειοψηφία της Κοινότητας Ελαφονήσου αρνήθηκαν και καταψήφισαν ενέργειες και δραστηριότητες κατά του εργοστασίου δημιουργώντας έντονη ανησυχία και προβληματισμό.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να γυρίσει μαύρη σελίδα για τον τόπο μας, αλλά ούτε και θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει κερκόπορτες ανοικτές για τον τόπο μας.